تلفات شبکه برق سیستان و بلوچستان تک رقمی شد
خلیل عوضزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به تعیین شاخص هدف ۹.۸۰ درصدی تلفات توسط شرکت توانیر برای سال ۱۴۰۱, اظهار داشت: با برنامهریزی و اقدامات انجام شده توسط پرسنل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، شاخص تحقق یافته تلفات این شرکت توزیع در پایان سال ۱۴۰۱ به ۹.۴۶ […]
خلیل عوضزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به تعیین شاخص هدف ۹.۸۰ درصدی تلفات توسط شرکت توانیر برای سال ۱۴۰۱, اظهار داشت: با برنامهریزی و اقدامات انجام شده توسط پرسنل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، شاخص تحقق یافته تلفات این شرکت توزیع در پایان سال ۱۴۰۱ به ۹.۴۶ درصد رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اهمیت شاخص تلفات، شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان موفق به حفظ تلفات تک رقمی شبکههای این شرکت برای سومین سال متوالی شد.
وی ادامه داد: میزان تلفات شبکه برق این شرکت از ۲۸ درصد در سال ۱۳۹۰ با شیب نزولی مطلوب، در پایان سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تک رقمی شد.
عوضزاده ادامه داد: کاهش تلفات انرژی همواره یکی از دغدغههای صنعت برق بوده و فرسودگی تأسیسات، طول و گستردگی شبکه، انشعابهای غیرمجاز، خطاهای قرائت لوازم اندازه گیری از جمله عوامل مهم در زمینه هدر رفت انرژی است.
وی بیان کرد: پیادهسازی طرح چشمانداز اصلاح ولتاژ برق(چاوش)، استفاده از تجهیزات و فناوریهای نوین، انجام تمامی خدمات به صورت غیر حضوری، اجرای پروژههای احداث، اصلاح و بهینهسازی شبکه، جمع آوری انشعابات غیرمجاز، نصب ترانسفورماتورهای کم تلفات و کم ظرفیت، تعدیل بار و اورهال نمودن ترانسها، نصب کنتورهای هوشمند و تعویض کنتورهای فرسوده، بازدید و سرویس پستها و تبدیل و تعویض شبکههای سیمی فرسوده به کابل خودنگهدار از جمله اقدامات انجام شده این شرکت جهت کاهش تلفات شبکه توزیع برق است.
عوضزاده خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش های ملی در این حوزه، تنها با کاهش حدود هفت صدم درصد تلفات شبکه برق، شاهد حدود ۵۰۰ میلیون متر مکعب صرفه جویی در مصرف گاز نیروگاههای حرارتی و کاهش انتشار یک میلیون تن دی اکسید کربن در محیط زیست خواهیم بود.
انتهای پیام/