گفتگو با هژیر توحیدی/ واردات مواد اولیه شوینده در سالی که گذشت
ولی فقط تولید کافی نیست و ما نیاز به واردات داریم ، که شرکت جلاگستر الماس تهران نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد حجم واردات رو با توجه به اعلام نیاز کارخانجات افزایش داده است . هژیر توحیدی در مورد واردات مواد اولیه شوینده گفت: هر ماده شوینده از یکسری موارد و ترکیبات تولید می شود […]
ولی فقط تولید کافی نیست و ما نیاز به واردات داریم ، که شرکت جلاگستر الماس تهران نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد حجم واردات رو با توجه به اعلام نیاز کارخانجات افزایش داده است .
هژیر توحیدی در مورد واردات مواد اولیه شوینده گفت: هر ماده شوینده از یکسری موارد و ترکیبات تولید می شود و این مواد بطور کامل در داخل کشور تولید نمی شوند و اینجاست که واردات مواد اولیه شوینده اهمیت پیدا می کند. این مواد اغلب به صورت پودر یا محلول های شیمیایی هستند و در ترکیب با سایر محلول ها ، مواد شوینده را می سازند. شرکت جلاگستر الماس تهران با واردات مواد اولیه شوینده ها نیاز به مواد اولیه کارخانجات رو برطرف ساخته است.
مواد اولیه وارداتی که شما وارد می کنید شامل چیست؟
مواد اولیه شوینده وارداتی تنوع و دسته بندی فراوانی دارد که در اینجا نمی توان همه آنها رو معرفی کرد. بیشتر نیاز کارخانجات را یا خودمان تولید می کنیم یا از داخل کشور تهیه می کنیم. در صورت کمبود در داخل کشور به صورت وارداتی نیاز ها رو برطرف خواهیم کرد. بیشترین درخواست مواد اولیه از شرکت جلاگستر الماس تهران فیلر (پرکننده) – آلکیل بنزن – بنتونیت و… است.
مواد اولیه شوینده ها از چه راهی وارد کشور می شوند؟
مهمترین راه واردات به کشور از راه دریایی ( بنادر مختلف) می باشند. علاوه بر راه دریایی راه زمینی هم امروزه در واردات نقش بسیار موثری دارد و از طریق این راه بخش اعظمی از نیاز کشور رفع می شود. معمولا اگر نیاز به مواد اولیه در کشور زیاد باشد و چرخه تولید با موانعی روبرو باشد، واردات از طریق راه هوایی انجام می شود.
آقای هژیر توحیدی ( صارم توحیدی ) حجم واردات شما در سال آینده به چه شکل خواهد بود؟
به میزان عرضه و تقاضا بستگی دارد. یعنی اوایل امسال که تقاضای مواد اولیه افزایش یافت ما هم به نسبت تولید و واردات رو افزایش دادیم . برای سال آینده تغییرات خواهیم داشت ولی در این شرایط نمیتوان مشخص کرد که دقیقا به چه شکل خواهد بود .قبل از شرایط ارزی و بازار فاکتور بسیار مهمی که مد نظر ماست عرضه وتقاضا می باشد.
چه مشکلات ارزی برای وارد کنندگان وجود دارد؟
اکنون واردات علاوه بر شرایط تحریمی با مشکل شرایط ارزی دست و پنجه نرم می کند. در حقیقت به علت نوسانات دائم بازار، تورم و بالا رفتن سریع قیمت ریسک انجام معاملات بینالمللی میان تاجران بالا رفته است . در نتیجه تاجران کمتری به دنبال معاملاتی مانند معاملات بین المللی و واردات کالا میباشد؛ چرا که در چنین تجارت های بزرگی چون از ارز قیمت بالایی برخوردار است، در ابتدا بازرگان باید سرمایه هنگفتی جهت خرید کالاهای وارداتی داشته باشند.
هژیر توحیدی ( صارم توحیدی ) مدیر عامل شرکت جلاگستر الماس تهران