اجرای طرحهای بزرگراهی سیستان و بلوچستان نباید به تاخیر بیفتد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی عصر امروز در جلسه جمع بندی بازدید از پروژههای بزرگراهی شمال استان که با حضور معاون عمرانی و شماری از مسئولین دستگاههای اجرایی و نظارتی در محل کارگاه راهسازی محور زابل- زاهدان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از راههای برون رفت هر منطقهای از مشکلات اقتصادی، […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی عصر امروز در جلسه جمع بندی بازدید از پروژههای بزرگراهی شمال استان که با حضور معاون عمرانی و شماری از مسئولین دستگاههای اجرایی و نظارتی در محل کارگاه راهسازی محور زابل- زاهدان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از راههای برون رفت هر منطقهای از مشکلات اقتصادی، ساخت راههای مواصلاتی بویژه بزرگراههاست که میتواند در توسعه و عمران آن منطقه نقش اساسی و مهمی داشته باشد، اظهار داشت: از آنجایی که همه پروژه های اقتصادی استان متکی به طرح های راه سازی است علاوه بر تقویت منابع مالی باید همه دستگاههای اجرایی کمک کنند تا هر چه سریعتر شاخص بزرگراهی استان به میانگین کشوری برسد.
وی با بیان اینکه بخش راه یکی از فعال ترین حوزه های اقتصادی استان است، گفت: در حال حاضر ۴۴۹ کیلومتر از مجموع بزرگراه های کشور در این استان در دست ساخت است.
استاندار سیستان و بلوچستان اهمیت راه های مواصلاتی به علت شرایط اقلیمی و جغرافیایی این استان را بسیار مهم دانست و یادآور شد: همسایگی با چند کشور خارجی، قرار داشتن در مسیر دو کریدور از سه کریدور بزرگ ترانزیت جهان و نیز برخورداری از تنها بندر اقیانویسی لزوم توجه به این بخش را اجتناب ناپذیر می کند.
کرمی افزود: بر همین اساس توسعه شبکه بزرگراه یکی از اولویت های مهم و اصلی مدیریت سیستان و بلوچستان است و طرح های این بخش بدون وقفه در حال اجراست.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان وبلوچستان نیز در این نشست گفت: یکی از نخستین و مهمترین اقدامات برای محرومیتزدایی توسعه و گسترش خدمات عمومی در استان اقدامات عمرانی به ویژه در حوزه ها راهسازی و جادهسازی است که این مهم در این استان نیز همواره جز اولویتهای برنامههای توسعهای قرار داشته است.
عطاء اله اکبری افزود: بهبود وضعیت راههای ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جادهای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه با بهرهبرداری بزرگراه های متعدد در استان ضمن کاهش هزینه و زمان سفرهای بین شهری، مصرف سوخت و تلفات انسانی شاهد شکوفایی در وضعیت کریدورهای ترانزیتی جنوب شرق کشور خواهیم بود این اداره کل طی چهار سال اخیر پروژه های مهمی را در این حوزه آغاز و به سرانجام رسانده است.
مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: مدیریت جهادی طی سالهای اخیر به ویژه در دولت سیزدهم ثابت کرده است که حمایت از توسعه بزرگراهها در سیستان و بلوچستان به صورت همه جانبه در حال انجام است حمایتی که اگر نبود امروز شاهد شکوفایی بزرگراههای این استان نبودیم بزرگراههایی که هر کدام از آنها نقش مهمی در مسیر اقتصادی جنوب شرق کشور و بهبود مناسبات تجاری با کشورهای همسایه دارند.
انتهای پیام/