استاندار خواستار سرمایهگذاری بانکها در بخشهای مختلف تولیدی سیستان و بلوچستان شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی صبح امروز در جریان بازدید سرزده از سرپرستی بانک ملی در سیستان و بلوچستان سرمایهگذاری بانکها را در بخشهای مختلف تولیدی استان خواستار شد. استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: آینده استان آینده بسیار روشنی است چرا که مزیتها و استعدادهای بسیار خوبی در حوزههای مختلف دارد. […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی صبح امروز در جریان بازدید سرزده از سرپرستی بانک ملی در سیستان و بلوچستان سرمایهگذاری بانکها را در بخشهای مختلف تولیدی استان خواستار شد.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: آینده استان آینده بسیار روشنی است چرا که مزیتها و استعدادهای بسیار خوبی در حوزههای مختلف دارد.
وی تصریح کرد: سرمایهگذاری در هر یک از این حوزهها ثروت و گردش مالی بسیار خوبی را برای استان به ارمغان خواهد آورد و هلدینگهای بانکها میتوانند در این حوزهها سرمایهگذاری کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: استان به لحاظ تجاری و اقتصادی شرایط بسیار مستعدی دارد، چرا که همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان، همچنین دسترسی به آبهای آزاد و امکان ارتباط با سایر کشورها از جمله هند و چین، مزیت تجاری ویژهای را برای استان ایجاد کرده است.
وی گفت: واردات و صادرات دام، ایجاد باغات گرمسیری موز و انبه، کاشت ارقام با ارزش خرما، شیلات و آبزیپروری و معادن مزیتهای بینظیری در استان هستند که بانکها باید در این حوزهها ورود کنند.
کرمی ادامه داد: در عرصه واردات و صادرات دام، استان این مزیت را دارد که به هاب دام منطقه تبدیل شود و سرمایهگذاری در عرصه ایجاد باغات و تولید میوههای گرمسیری و آبزیپروری نیز میتواند چرخه بزرگی از اشتغال و تولید ثروت را به گردش درآورد.
وی افزود: در حوزه معدن نیز استان بسیار غنی است و بانکها میتوانند با سرمایهگذاری در این حوزه از خروج مواد خام معدنی از استان جلوگیری کنند و ذخایر در خود استان استخراج ،فرآوری و صادر شود.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین بر ارائه تسهیلات بانکی به جهت حمایت از حوزه تولید و واحدهای تولیدی تاکید کرد.
وی در خصوص تطبیق دستورالعملها و آیین نامهها با شرایط استان گفت: دستورالعملها و آییننامهها باید متناسب با شرایط استان اجرایی شود و مدیران با آگاهی از موانع و مشکلاتی که در استان وجود دارد آیین نامهها را بومیسازی کنند چرا که این بخشنامهها بدون در نظر گرفتن شرایط و ندیدن استان در مرکز به صورت کلی تدوین شده و اجرای آن به این گونه، ممکن است مشکلاتی را پیش روی مردم استان بگذارد که مدیران باید در رفع این موانع و بومیسازی دستورالعملها پیگیری لازم را داشته باشند.
لزوم تولید کالاهای صادراتی در سیستان و بلوچستان
استاندار سیستان و بلوچستان در جریان بازدید سرزده از بانک صادرات استان سیستان و بلوچستان گفت: مرز مرکز صادرات و واردات است از همین رو باید برنامهریزی کنیم کالاهای صادراتی در داخل استان تولید شود تا علاوه بر صادرات موجب رونق تولید و اشتغال در منطقه شود.
محمد کرمی با اشاره به اهمیت بخش اقتصادی در توسعه استان گفت: استان سیستان و بلوچستان ظرفیتهای فراوانی دارد که آن را نسبت به سایر استانهای کشور متمایز کرده و القای لفظ محرومیت در ابعاد مختلف قطعاً تاثیر منفی دارد.
وی بیان کرد: با توجه پتانسیل نیروی جوان و ظرفیت مرزی بینظیری که در استان وجود دارد باید گردش مالی را نیز در سیستان و بلوچستان افزایش داد.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر عملکرد صحیح در حوزه تجارت، حفظ بازارهای هدف، اهمیت صادرات پایدار و تربیت نیروهای فعال در عرصه تجارت تصریح کرد: حمل و نقل یک صنعت درآمدزا است از همین رو برنامهریزی برای ساخت کریدور شمال – جنوب، ترانزیت کالا به کشورهای همسایه و ارتباط با کشورهای آفریقایی، آسیای میانه و ارتباط با شرق و غرب در دستور کار قرار دارد.
کرمی بیان کرد: همچنین واردات دام و برنج، رونق صنعت دامداری، شیلات، توجه به اقتصاد دریا پایه، فعالیت کارگاههای عمرانی در عرصه انتقال آب، جاده سازی، معادن و راهاندازی شهرکهای صنعتی عامل گردش مالی در استان هستند.
وی در این جلسه به اهمیت موضوع بانکداری اسلامی اشاره و بر برنامهریزی برای بهرهبرداری از منابع مردمی، پرداخت وامها و تسهیلات بانکی، جذب سرمایه و تاثیر برخورد با ارباب رجوع در بهبود عملکرد بانکها تاکید کرد.
استاندار تصریح کرد: توجه به منافع مراجعه کنندگان و بانک، ارتباطات بین بانکی، ارتباط با مردم، جزیرهای عمل نکردن، توجه به پرداخت تسهیلات مسکن و در نتیجه رونق اشتغال، ارتباط مجموعه با جامعه و دستگاههای اجرایی و برگزاری جلسات هماندیشی نیز باعث رشد مجموعه میشود.
کرمی تاکید کرد: اقتصاد کشورهای همسایه علاوه بر کاهش مهاجرت تاثیر بسزای در رونق اقتصادی کشور ما دارد.
وی بیان داشت: ارتباط بانکها با کشورهای همسایه و ایجاد سازوکارهای لازم برای حضور بانکهای اسلامی در کشورهای مسلمان و تعریف حوزههای مشترک در عرصههای مختلف نیز بسیار حائز اهمیت است.
استاندار با تاکید بر اینکه مدیر باید نوآوری و خلاقیت در کار داشته باشد، اذعان کرد: کاهش بروکراسی اداری، پرداخت وامها به موقع و توجه به وقت مردم، بررسی دستورالعملها و رفع اشکلات ابلاغی برای حل مسائل مردم نیز باید مورد توجه قرار باشد.
انتهای پیام/