استقرار سامانه ثبت تخلفات در ۸۰ درصد محورهای استان کرمان
علی عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه استان کرمان بزرگترین و پهناورترین استان کشور است و بزرگترین و طولانیترین شبکه راههای کشور را دارد، اظهار داشت: بیش از ۲۳ هزار کیلومتر راه همسنگ در سطح محورهای مواصلاتی شمال استان کرمان وجود دارد و از این حیث رتبه اول کشور را […]
علی عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه استان کرمان بزرگترین و پهناورترین استان کشور است و بزرگترین و طولانیترین شبکه راههای کشور را دارد، اظهار داشت: بیش از ۲۳ هزار کیلومتر راه همسنگ در سطح محورهای مواصلاتی شمال استان کرمان وجود دارد و از این حیث رتبه اول کشور را داریم.
وی با بیان اینکه با توجه به گستردگی و طولانی بودن محورهای استان کرمان، نیاز است که اقدامات ویژهای جهت ارتقای ایمنی جادههای کرمان انجام شود، ادامه داد: سه عامل انسان، خودرو و جاده نقش مهمی در بروز تصادفات رانندگی دارند که یکی از این عوامل جاده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان، با اشاره به اینکه اقلیم خاص استان کرمان و شرایط کویری این استان باعث شده که خستگی و خوابآلودگی رانندگان را در محورهای استان کرمان بیشتر از سایر استانها داشته باشیم، افزود: نیاز است که در این ارتباط اقدامات و تمهیدات ویژهای جهت کنترل و پیشگیری از تصادفات اندیشیده شود.
وی با اشاره به اینکه در شش ماهه نخست امسال اقدامات خود را در حوزههای مختلفی برای ارتقای ایمنی جادهای انجام دادیم، افزود: عامل انسانی به عنوان مهمترین عامل در تصادفات جادهای مطرح است و با آموزش کاربران جادهای و فرهنگسازی در حوزه رانندگی ایمن، تلاش کردیم تا بیشترین خروجی را در حوزه ارتقای ایمنی جادهای داشته باشیم.
شاخص جانباختگان تصادفات کرمان بیشتر از میانگین کشوری است
عبداللهی با بیان اینکه دو قرارداد به ارزش بیش از هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه روکش جادهها در کلیدورهای اصلی حمل و نقل استان کرمان در حال اجرا است، ادامه داد: این روکش آسفالت در کلیدور سیرجان – شهربابک و شهربابک – انار که کلیدورهای ترانزیتی ما هستند در حال اجرا است و مدت قرارداد دو ساله است.
وی با اشاره به اینکه در سایر محورهای استان نیز قراردادهای زیادی بسته شده و کار در حال انجام است، بیان کرد: سعی شده چه با روکشهای گرم و چه با روکشهای حفاظتی وضعیت روکش جادهها را سامان بدهیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان، به اقدامات انجام شده در ارتباط با هوشمندسازی جادهای در جادههای استان کرمان نیز اشاره کرد و گفت: با پیگیری ارتقای سامانههای جادهای به سامانههای راداری سعی کردیم بیشترین بهرهوری و ارتقا را در حوزه هوشمندسازی جادهای داشته باشیم.
وی با بیان اینکه سامانههای ثبت تخلفات در استان کرمان نسبت به شش ماه گذشته فعالتر شده است، افزود: حجم زیاد جادههای استان کرمان میطلبد که این محورها هر چه بیشتر به سمت هوشمندسازی بروند تا هر چه کمتر شاهد حوادث جادهای در این محورها باشیم.
وی از نصب تعداد زیادی سامانههای هوشمند جادهای به ارزش بیش از ۷۰ میلیارد تومان در شش ماهه نخست امسال در محورهای استان خبر داد و گفت: این سامانهها عملکردهای متفاوتی دارند و در حوزههای مختلفی چون ثبت تخلفات، سامانههای توزین در حال حرکت، سامانههای تابلوهای پیام متغییر، سامانههای دوربینهای نظارتی و سامانههای تردد شمار هستند که همه آنها در مرکز مدیریت راههای استان کرمان در حال رصد است.
عبداللهی با اشاره به اینکه سامانههای تردد شمار تقریباً در تمامی محورهای اصلی استان کرمان وجود دارد، بیان کرد: سامانههای ثبت تخلفات سرعت در بیش از ۸۰ درصد محورهای اصلی استان مستقر است و سامانههای توزین در حال حرکت با توجه به شرایط محورها در جادههای مورد نیاز نصب شده است.
هر ساله سازمان راهداری و وزارت راه و شهرسازی عملکرد این سامانهها را در سطح محورهای کشور رصد میکنند، گفت: در ارزیابی شش ماهه نخست سازمان راهداری از این سامانهها، استان کرمان به لحاظ عملکرد، رتبه نخست کشوری را کسب کرده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان، بیان کرد: امیدواریم با اقداماتی که انجام شده و در حال انجام است، باعث ارتقای ایمنی جادهای به ویژه در محورهای مواصلاتی استان شده و کاهش تصادفات جادهای را شاهد باشیم.
انتهای پیام/۵۱۱/