امام جمعه یزد: آسیبهای زیادی از فضای مجازی بر سر تعلیم و تربیت آوار شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیتالله محمدرضا ناصری صبح امروز در دیدار مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش کشور با تاکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت نیازمند نگاه متفاوتی است، اظهار داشت: این دغدغه ما در طول یک دهه گذشته بوده اما امروز شاهد حرکات و برنامه هایی در این زمینه هستیم. […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیتالله محمدرضا ناصری صبح امروز در دیدار مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش کشور با تاکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت نیازمند نگاه متفاوتی است، اظهار داشت: این دغدغه ما در طول یک دهه گذشته بوده اما امروز شاهد حرکات و برنامه هایی در این زمینه هستیم.
وی افزود: امروز شاهد آسیبهای فضای مجازی که در دوران کرونا بر سر تعلیم و تربیت ما آوار کرد، هستیم و لازم است آموزش و پرورش به ویژه معلمان برای کاهش آسیبهای آن دوران اقدام جدی کنند.
ناصری با بیان اینکه تحول در سیستم آموزشی باید اساسی باشد، افزود: دشمن از پیشرفت و تحول در کشور ما هراس دارد بنابراین برای مقابله با ترقی کشور، کار خود را از مدارس آغاز کرده و در نخستین گام، تدین، تفکر و تعقل را تحت تاثیر قرار داد و با تغییر سیستم آموزشی در کشور ما از ۱۰۰ سال گذشته، هویت آنها را تحت تاثیر قرار داد.
امام جمعه یزد تاکید کرد: دشمن مدام در حال معرفی الگو به کودکان و نوجوانان ما است و از آنجا که در سیستم آموزشی، هویت فرزندان ما تحت تاثیر قرار گرفته، به سرعت از این الگوها پیروی می کنند در حالی که اگر بحث تدین و تعقل در آنها تقویت شده بود، در برابر الگوها مقاومت می کردند و بر حفظ هویت و اصالت خود پافشاری میکردند.
وی تصریح کرد: روحیه تفکر، تعقل و تدین باید در دانش آموزان ما تقویت شود زیرا سن مدرسه، سن حساسی است و هر اقدامی که در این دوران انجام شود، برای آنها ماندگار خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد یادآور شد: وقتی دانش آموز ما از نظر فکری رشد نکرده باشد، دشمن در فضای مجازی به او فرمان می دهد و او نیز اجرا می کند و نا آرامیهایی که اخیراً شاهد آن بودیم، حاصل همین اتفاق است زیرا وقتی تفکر تقویت نشده باشد، تحت تاثیر هر نوع القائاتی قرار می گیرند.
نگاه به مسئله تعلیم و تربیت در وزارت آموزش و پرورش متحول شده است
بابایی، مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش نیز در این دیدار اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدغه هایی که در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است، ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش است و بر این اساس تشکیل یک تیم تحولی در اولویت قرار گرفت.
وی عنوان کرد: امروز نگاه به مسئله تعلیم و تربیت کاملا متفاوت است و شکل گیری سازمان تعلیم و تربیت کودک در همین راستا انجام شده است.
بابایی از شکل گیری سه قرارگاه در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: شکل گیری قرارگاه طرح تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش، مهمترین قرارگاه است که در این راستا ۱۵۰۰ رهیار تحول از هر منطقه آموزش های لازم را فرا گرفته اند تا تحول را از مدارس آغاز کنند.
انتهای پیام/۷۸۱/ن