برخورد قاطع پلیس با تخلفات حادثهساز در یزد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سرهنگ عزیزالله دستوار، رئیس پلیس راهور یزد در نشست اخیر فرماندهی راهور به مجموعهای از اقدامات برای کاهش تصادفات و برخورد با رانندگان متخلف پرداخت و با تاکید بر بر ضرورت اقدامات مهندسی، عملیاتی و آموزشی، اظهار داشت: این نهاد بهطور جدی در راستای پیشگیری و کاهش تصادفات درونشهری تلاش […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سرهنگ عزیزالله دستوار، رئیس پلیس راهور یزد در نشست اخیر فرماندهی راهور به مجموعهای از اقدامات برای کاهش تصادفات و برخورد با رانندگان متخلف پرداخت و با تاکید بر بر ضرورت اقدامات مهندسی، عملیاتی و آموزشی، اظهار داشت: این نهاد بهطور جدی در راستای پیشگیری و کاهش تصادفات درونشهری تلاش میکند.
وی با بیان اینکه این اقدامات شامل رفع نقاط حادثهخیز، توسعه سامانههای هوشمند کنترل سرعت، و همچنین برخورد با رانندگان پرخطر است، گفت: یکی از اولویتهای پلیس راهور استان، پیگیری و ارتقای سیستمهای هوشمند برای کاهش حوادث رانندگی است.
رئیس پلیس راهور یزد افزود: ما نه تنها بر شناسایی و رفع نقاط پرتصادف تمرکز کردهایم، بلکه برنامههایی برای آشکارسازی این نقاط و توجه به گروههای آسیبپذیر مانند موتورسواران و عابران پیاده از طریق آموزش و اجرای قوانین داریم.
دستوار از برنامههای این پلیس برای برخورد قاطع با تخلفات حادثهساز خبر داد و تاکید کرد: خودروهایی که مرتکب دو تخلف حادثهساز همزمان میشوند، بهطور روزانه توقیف خواهند شد، این روند تا پایان سال با جدیت ادامه خواهد داشت.
وی تخلفات حادثهساز را شامل حرکات نمایشی، سرعت غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز و حرکت مارپیچ دانست و گفت: این تخلفات از مهمترین عوامل بروز تصادفات رانندگی هستند و پلیس راهور برخورد قاطع با این موارد را در دستور کار دارد.
رئیس پلیس راهور یزد همچنین به آمار کشتههای حوادث رانندگی در استان یزد اشاره کرد و افزود: موتورسواران و عابران پیاده بیشترین قربانیان این حوادث را تشکیل میدهند و تلاش برای تغییر رفتار اجتماعی آنان ضروری است.
دستوار تاکید کرد: بیش از ۲۰ سال است که موتورسیکلتهای متخلف توقیف میشوند، اما این اقدامات به تنهایی کافی نبوده و نیاز به آموزش و تغییر نگرش وجود دارد.
وی از دستهبندی موتورسواران متخلف خبر داد و عنوان کرد: بر اساس بررسیها، ۱۶ درصد از موتورسواران نیازمند آموزشهای بیشتر هستند، ۱۶ درصد عمداً قانون را زیر پا میگذارند که برای آنان مقررات سختگیرانه اعمال خواهد شد و ۶۸ درصد دیگر با آگاهی از قوانین، تمایلی به رعایت آنها ندارند. برنامههایی برای شناسایی و برخورد با هر یک از این گروهها در نظر گرفته شده است تا تصادفات رانندگی کاهش یابد.
انتهای پیام/۷۸۱