تقویت روابط خواهرخواندگی نقش مهمی در پیشرفت و توسعه یزد دارد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، بیبی فاطمه حقیرالسادات ظهر امروز در نشست مشترک مدیران شهرداری، شورای اسلامی شهر و پارک علم و فناوری یزد با هیئت اعزامی شهرهای یاسبرین مجارستان و گیومری ارمنستان با اشاره به اینکه یزد در حوزه علم و فناوری و صنایع دانشبنیان ظرفیت بسیار بالایی دارد، اظهار داشت: در دیدارهایی […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، بیبی فاطمه حقیرالسادات ظهر امروز در نشست مشترک مدیران شهرداری، شورای اسلامی شهر و پارک علم و فناوری یزد با هیئت اعزامی شهرهای یاسبرین مجارستان و گیومری ارمنستان با اشاره به اینکه یزد در حوزه علم و فناوری و صنایع دانشبنیان ظرفیت بسیار بالایی دارد، اظهار داشت: در دیدارهایی که به صورت رسمی و در سطح ارشد دیپلماتیک دو کشور ایران و مجارستان صورت گرفته مباحثی به عنوان ظرفیتهای همکاری فیمابین مطرح شده است.
وی خاطرنشان کرد: پس از انعقاد قرارداد خواهرخواندگی میان یزد و یاسبرین مجارستان، روابط علمی و همکاریهای بین دو شهر و کشور افزایش بسیار خوبی داشته و در حوزههای مختلف از جمله علمی همکاریهایی صورت گرفته است.
رئیس کمیسیون گردشگری، صنایع دستی، میراث فرهنگی و امور بینالملل شورای اسلامی شهر یزد از اعزام هیئتهایی از یزد به یاسبرین و بالعکس در طول سالهای گذشته خبر داد و گفت: در این سفرها، بازدیدهایی از بخشهای مختلف یاسبرین و مجارستان از جمله مناطق علمی انجام گرفته است.
حقیرالسادات با بیان اینکه فرصتهای زیادی در حوزههای همکاری دو طرف به صورت ویژه وجود دارد، گفت: باید از ظرفیت خواهرخواندگی دو شهر برای بهبود این تعاملات و همکاریها بهرهگیری کنیم.
وی با تاکید بر اینکه توسعه روابط خواهرخواندگی نقش مهمی در پیشبرد امور یزد و ایران را به دنبال دارد گفت: هر یک از شهرهای خواهرخوانده یزد دارای ظرفیتهایی هستند و در صورتی که توافقهای خواهرخواندگی به درستی اجرایی شود، میتوان از این ظرفیتها بهرهگیری کرد.
ضرورت افزایش تعامل یزد و شهرهای خواهرخوانده در حوزه شهر هوشمند
مجید بیکی، معاون برنامهریزی شهرداری یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه شهرداری یزد همکاریهای گستردهای با پارک علم و فناوری دارد، اظهار داشت: پنجره واحد خدمات شهری با عنوان یزد من و قابلیتهایی از جمله حساب شهروندی و احراز هویت متمرکز از جمله قاداماتی است که در حوزه همکاریهای فیمابین انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین سازمانه جامع کنترل متحرکها، سامانه ITS و مانیتورینگ حمل و نقل و مرکز کنترل ترافیک، سامانه شهربین، ویدئو مپینگ، سامانه SDI، مبحث RFP های تهیه شده از نیازهای شهرداری در حوزه نوآوری هم از جمله دیگر مباحثی است که در این حوزه پیگیری شده است.
معاون برنامهریزی شهرداری یزد خاطرنشان کرد: یزد اقدامات و دستاوردهای بسیار خوبی در حوزههای مختلف علمی و دانش بنیان دارد که میتواند در اختیار شهرهای خواهرخوانده خود قرار دهد.
بیکی به کامپیوتری کردن علائم راهنمایی و رانندگی در سطح شهر اشاره کرد و گفت: از جلمه تکنولوژیهای ایجاد شده در شهرداری یزد، ساخت و تولید کلاه آتشنشانی است که قابلیت ارتباط آتشنشانان داخل فضاهای خاص از جمله چاه را تا عمق ۱۰۰ متر و پس از آن تا عرض پنج متر فراهم میکند.
وی خاطرنشان کرد: به این وسیله آتشنشانان میتوانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند و در صورتی که نیاز به کمک یا خدمات بیشتر هستند بتوانند به راحتی این ارتباط را برقرار کنند.
معاون برنامهریزی شهرداری یزد گفت: همچنین یکی دیگر از تکنولوژیهای ایجاد شده در مجموعه شهرداری یزد رنگهای آبپایه است که برای جداول و بلوارها استفاده میشود و ماندگاری و مقاومت بیشتری دارد.
بیکی گفت: مرکز خلاقیت شهرداری یزد این دستاوردها را در اختیار شهرهای خواهرخوانده یزد قرار میدهد تا بتوانیم در حوزه انتقال تکنولوژی بیش از پیش همکاری داشته باشیم.
وی تصریح کرد: با توجه به تجربهای که شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری یزد دارند، این قابلیت وجود دارد که همکاری این شرکتها هم بیش از پیش با گیومری و یاسبرین ایجاد شود.
معاون برنامهریزی شهرداری یزد خاطرنشان کرد: در حوزه انرژیهای خورشیدی هم یزد ظرفیت بسیار بالایی دارد، اما با توجه به گرانی سختافزار، یزد نیازمند انتقال تکنولوژی در این حوزه است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که شهر یزد به سمت آن حرکت کرده و علاقهمند به استفاده از تجربیات دیگر شهرها برای آن است، حوزه هوشمندسازی شهر است.
انتهای پیام/۷۸۱/