تولید ۴۱ هزار تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار داشت: طی سال گذشته، ۲۴ میلیون و یک هزار و ۵۸۴ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان سیستان و بلوچستان انجام شده و با این میزان جوجهریزی حدود ۴۱ هزار تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه شده است. وی گفت: روند افزایش میزان جوجهریزی […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار داشت: طی سال گذشته، ۲۴ میلیون و یک هزار و ۵۸۴ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان سیستان و بلوچستان انجام شده و با این میزان جوجهریزی حدود ۴۱ هزار تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه شده است.
وی گفت: روند افزایش میزان جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان همچنان با همت تولیدکنندگان ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در استای تحقق شعار سال به منظور افزایش ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ، با سرمایهگذاری بیش از سه هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی، ۳۲۷ واحد ۲۰ هزار قطعهای مرغ گوشتی و ۱۵ واحد مرغ تخمگذار ۲۰ هزار قطعهای در استان در حال ساخت است.
سیدحسینی تصریح کرد: از برنامههای محوری سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری تسریع در به بهرهبرداری رسیدن واحدهای جدید الاحداث و فعالسازی واحدهای راکد مرغداری است تا به زودی شاهد خودکفایی استان در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ باشیم.
انتهای پیام/