جشنواره سینمای جوان در یزد به پلان آخر رسید/ میزبان بینصیب از جوایز شد + اسامی برگزیدگان
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، احسان عابدی امشب در آیین اختتامیه شصت و پنجمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یزد اظهار داشت: جشنواره ایساتیس بعد از یک دوره وقفه و تعطیلی کوتاه به میزبانی یزد برگزار شد. متاسفانه در استان یزد رویداد سینمایی نداریم و تلاشمان این است که این جشنواره به عنوان یک رویداد […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، احسان عابدی امشب در آیین اختتامیه شصت و پنجمین جشنواره منطقهای سینمای جوان یزد اظهار داشت: جشنواره ایساتیس بعد از یک دوره وقفه و تعطیلی کوتاه به میزبانی یزد برگزار شد.
متاسفانه در استان یزد رویداد سینمایی نداریم و تلاشمان این است که این جشنواره به عنوان یک رویداد تثبیت شده در یزد برگزار شود و نه تنها امسال بلکه هر سال این جشنواره به میزبانی استان یزد باشد.
در چند ماهی که متاسفانه کشورمان دچار اتفاقات تلخی بود، یک جریان تلاش و سعی داشت که القا کند عرصه فرهنگ ما تعطیل شده و هنرمندان ما پای کار جشنوارهها و برنامهها نیستند.
متاسفانه تنها هنرمندان ما توسط این جریان تهدید شدند که کارشان را تعطیل کنند و سایر عرصهها به راحتی کار خود را دنبال میکردند.
این ظلم بزرگی به هنرمندان بود و تمام تلاش مجموعه وزارت ارشاد بر این بود که تمام هنرمندان ما بتوانند به کار خود بدون هیچ مشکلی ادامه دهند و الحمدالله در استان یزد طی همین مدت این چهارمین جشنواره تئاتر و فیلم است که برگزار شد و گروههای بسیار قوی و خوبی با هنرمندان توانمندی در این جشنوارهها حضور داشتند.
به فضل الهی در حال حرکت به سمتی هستیم که این فضای منفی که برخی به دنبال القای آن هستند را کنار بزنیم و همچون گذشته تمام هنرمندان بتوانند به بهترین نحو ممکن در استان و کشور حضور داشته باشند.
سهم بیشتری برای آثار سینمایی شهرستانی در جشنوارهها ایجاد میکنیم
آذرپندار رئیس انجمن سینمای جوان ایران هم در این مراسم اظهار داشت: مدتی این جشنواره به دلایلی از جمله کرونا و مسائل اقتصادی تعطیل شده بود و خوشحالیم که این جشنواره به میزبانی یزد برگزار شد.
وی تصریح کرد: امیدواریم خط مشی کار جشنوارهها را به گونهای تعریف کنیم که فعالیتهای سینمایی شهرستانهای کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و دیده شود.
رئیس انجمن سینمای جوان ایران خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در سالهای آینده سهم وسیعتری در جشنوارهها به سینمای شهرستانها اختصاص دهیم و در جشنوارههای کشوری هم میزبان آثار بیشتری از این شهرستانها باشیم.
آذرپندار خاطرنشان کرد: جشنواره خوبی را در یزد شاهد بودیم و امیدواریم که در دورههای آینده هم شاهد برگزاری چنین جشنوارههای در سطح خوب کشوری باشیم.
هیچ مجموعه عکسی موفق به کسب جایزه در جشنواره نشد
در بخش عکس این جشنواره و به عنوان رتبه نخست، تندیس جشنواره به همراه لوح افتخار و مبلغ ۸۰ میلیون ریال به «مجید حجتی» از استان اصفهان برای عکس «یکی برای همه، همه برای یکی» و لوح افتخار و مبلغ ۶۰ میلیون ریال به «هادی دهقانپور» برای عکس «فصل برداشت هندوانه» از سبزوار به عنوان عکس دوم اهدا شد.
همچنین لوح افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال به «حسن دهقاندوست» برای عکس «زیر پوست شهر» از اصفهان به عنوان عکس سوم و لوح افتخار و مبلغ ۳۰ میلیون ریال به «مریم آلمومن دهکردی» برای عکس «روضه خورشید» از شهرکرد اهدا شد.
هیئت داوران در بخش مجموعه عکس این جشنواره هیچ اثری را شایسته دریافت جایزه نشاخت و جایزه این بخش به هیچ هنرمندی اهدا نشد.
هیچ؛ سهم یزد از جوایز بخشهای جنبی
در بخش «مقاومت و شهید سردار سلیمانی» هم دیپلم افتخار و مبلع ۵۰ میلیون ریال به جمیل عامل آلصادقی برای فیلم داستانی «فیلهای سپید» از مشهد و دیپلم افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال به مسعود دهنوی برای فیلم داستانی «رخ پوش» از نیشابور و دیپلم افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال مهدی نجفی برای فیلم داستانی «امتحان نهایی» از سمنان اهدا شد.
در بخش جنبی آب هم از میان چهار کاندیدا، دیپلم افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال به محمدرضا و مازیار کاظمی برای فیلم داستانی «مسیر» از تربت حیدریه اهدا شد.
در بخش کارآفرینان و صنایع خلاق جشنواره هم لوح افتخار و مبلغ یکصد میلیون ریال به آرمان قلیپور دشتکی برای فیلم مستند «زری» از شهرکرد تعلق گرفت.
از میان سه کاندید بخش بهترین پژوهش جشنواره لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون ریال به سارا رضایی برای فیلم «سامسارا» از بندرعباس رسید.
بهترین فیلم تالیفی جشنواره هم از میان هفت نامزد از سوی هیئت داوران فیلم «کرم چاله» از اصفهان به کارگردانی فردین انصاری نژاد انتخاب شد و لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به این هنرمند اهدا شد.
در بخش بهترین فیلمبرداری هم لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به علی حسینزاده برای فیلمهای «آبا» و «انسان» تعلق گرفت و در بخش فیلمنامه اقتباسی هم امین رستمی برای فیلم «خانه دور افتاده» از اصفهان موفق به کسب لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال شد و مازیار کاظمی برای فیلم «مسیر» از تربت حیدریه در بخش تدوین، لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال را به دست آورد.
جایزه بهترین صدای فیلم هم شامل لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به مصطفی بهمنی صدابردار فیلم داستانی «آبا» از کاشان و همچنین لوح افتخار رامین ابوالصدق برای صداگذاری همین فیلم تعلق گرفت.
یزد در بهترینهای جشنواره هم بینصیب ماند
در بخش بهترین فیلم پویانمایی جایزه بهترین فیلم شامل تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به حسن دهقاندوست برای فیلم «همه دیوارها کوتاهند» از اصفهان تعقل گرفت.
جایزه بهترین فیلم مستند جشنواره هم از میان ۵ نامزد، شامل تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به مرجان خسروی برای «فیلم رویای یک اسب» از شهرکرد اهدا شد.
تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال بخش بهترین فیلم تجربی این دوره جشنواره هم از میان دو نامزد به مهدی کشت کار برای فیلم «گوشزد» از قم تعلق گرفت.
در بخش بهترین کارگردانی فیلم داستانی از میان هفت نامزد، تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به زیور حجتی برای فیلم «زنان لجمن» از اصفهان اهدا شد.
بهترین فیلم این جشنواره هم از میان پنج نامزد تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال به سید احسان طالقانی اصفهانی برای فیلم داستانی «کرمچاله» از اصفهان معرفی شد.
دریافت کنندگان جوایز بهترین فیلمها به صورت مستقیم به چهلمین دوره جشنواره فیلم کوتاه تهران راه پیدا میکنند.
یزد و تنها یک جایزه در بخش تقدیر هیئت داوران
در بخش تقدیر هیئت داوران هم دیپلم افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال به چهار فیلم ساخته محمدرضا دهستانی برای کارگردانی برای فیلم «بدرقه سکوت» از یزد، مریم رضازاده برای کارگردانی فیلم داستانی «شرم» از زاهدان، فاطمه سادات جوادی برای فیلم داستانی «سردست» از قم و همچنین دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال مشترکا به مصیب حنایی و علی کیوان برای فیلم نامه فیلم داستانی «برنده» از مشهد اهدا شد.
انتهای پیام/۷۸۱/.