خاموشیهای برق تا پایان شهریور در کرمان ادامه دارد
حمید علیزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه مشترکان خانگی برق در شمال استان کرمان حدود ۲۸ درصد مصرف برق را به خود اختصاص دادهاند، اظهار داشت: این در حالی است که این مشترکان از نظر تعداد ۸۱ درصد مشترکان شمال استان هستند. وی با بیان اینکه الگوی مصرفی مشترکان […]
حمید علیزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه مشترکان خانگی برق در شمال استان کرمان حدود ۲۸ درصد مصرف برق را به خود اختصاص دادهاند، اظهار داشت: این در حالی است که این مشترکان از نظر تعداد ۸۱ درصد مشترکان شمال استان هستند.
وی با بیان اینکه الگوی مصرفی مشترکان برق شمال استان کرمان در دو منطقه عادی و گرمسیری تعریف شده است، ادامه داد: اکثر مشترکان برق شمال استان در منطقه عادی هستند و فقط تعرفه مشترکان برق بخش شهداد به صورت گرمسیری ۲ محاسبه میشود.
مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان با اشاره به اینکه الگوی مصرف در ایامگرم سال برای مناطق عادی ۳۰۰ کیلووات ساعت و برای منطقه شهداد که گرمسیری ۲ است ۱۵۰۰ کیلووات ساعت است، گفت: براساس اقلیم، الگوی مصرف هر منطقه تعیین میشود و مواردی چون دما، رطوبت و مدت زمان ماندگاری دما از جمله عوامل تاثیرگذار در تعیین الگوی هر منطقه است.
وی با بیان اینکه مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت کنند اگر نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش مصرف داشته باشند به ازای این کاهش مصرف خود پاداش صرفهجویی مصرف میکنند، افزود: در ایام گرم امسال ۲۷ درصد مشترکان ما مشمول پاداش صرفهجویی شدند و صورتحساب ۴ درصد مشترکان به صورت کامل بخشیده شده است.
علیزاده با اشاره به اینکه مشترکان برق استان کرمان تابستان امسال نسبت به سال گذشته رشد مصرف داشتند و این رشد مصرف را در همه بخشها شاهد بودیم، بیان کرد: این رشد مصرف در بخش خانگی و تجاری به دلیل استفاده از سیستمهای سرمایشی محسوس بود و یکی از دلایل آن استفاده از وسایل غیراستاندارد و نامتعارف بوده است.
وی با بیان اینکه به دلیل تنشهای آبی که در منطقه داشتیم، مشترکان برق به سمت استفاده از کولرهای گازی روی آوردهاند و مصرف کولرهای گازی غیر استاندارد سه تا چهار برابر کولرهای آبی است، گفت: از طرف دیگر امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته و همچنین نسبت به متوسط کشوری چیزی در حدود ۲ درجه افزایش دما را داشتیم.
مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان به پایداری گرما در تابستان امسال در کرمان نیز اشاره کرد و افزود: موج گرما و گنبد حرارتی که در کشور حاکم بود، پایداری زیادی داشت و طی ۴۰ روز حدنصاب تقاضای مصرف برق ما بیشتر از سال گذشته بود و این موضوع باعث شد که طی ماههای گذشته از توان نیروگاهی استان کرمان به صورت کامل استفاده کردیم و تمام نیروگاههای برقآبی و حرارتی ما به طور کامل در مدار تولید بودند تا با قطعی برق مواجه نشویم.
وی با اشاره به اینکه منابع آبی پشت سدهای ما رو به اتمام است و از این رو در شهریورماه خروج نیروگاههای برقآبی از مدار تولید را داشتیم و همین موضوع ناترازی را در تولید و مصرف برق به دنبال داشته است، بیان کرد: برنامه تعمیرات نیروگاهها معمولاً از بازه بعد از اوج بار مصرف و از مهرماه به بعد آغاز میشود البته ممکن است نیروگاهی به دلیل اینکه از ابتدای پیک بار به صورت دائم و مستمر در مدار بوده از مدار خارج شود اما سریعاً تعمیرات آن انجام و به مدار بازگشته است.
علیزاده با بیان اینکه همه ساله از شهریور ماه با کاهش دما در کشور مواجه هستیم و در حوزه شمال استان کرمان هم این کاهش دما را داشتیم اما در بیشتر نقاط کشور هنوز کاهش دما را نداشتیم و در اغلب نقاط سیستمهای سرمایشی هنوز در مدار مصرف هستند، گفت: از آنجا که ما به شبکه سراسری برق متصل هستیم ممکن است به دلیل افزایش مصرف و تداوم آن، شبکه با اختلالاتی مواجه شود.
وی با اشاره به اینکه در روزهای گذشته خاموشیها بسیار کاهش یافته است، اما تا پایان شهریورماه احتمالاً این خاموشیها ادامه داشته باشد، بیان کرد: اگر مدیریت مصرف بار را در سطح استان کرمان داشته باشیم میزان تولید و مصرف برق استان، برابری میکند.
مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان با بیان اینکه در حوزه کشاورزی از ۱۵ خرداد ماه برنامه مدیریت بار آغاز شده است و الکتروموتور مشترکان کشاورزی براساس مصوبات ابلاغی روزانه ۵ ساعت باید خاموش شود، گفت: در بخش صنعت نیز، صنایع ما به دو بخش کمتر و بیشتر از ۲ مگاوات تقسیم شدند که برای آنها هم محدودیتهایی اعمال شده است.
انتهای پیام/۵۱۱/