در جلسه تنظیم بازار استان کرمان چه گذشت؟
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدمهدی، فداکار استاندار کرمان صبح امروز در جلسه تنظیم بازار استان کرمان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان، با بیان اینکه مواردی از فروش اجباری در برخی مغازهها و فروشگاههای بزرگ داشتیم که حتماً پیگیری و برخورد میشود، اظهار داشت: طرح کالا برگ الکترونیک برای مردم و فروشگاهها […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدمهدی، فداکار استاندار کرمان صبح امروز در جلسه تنظیم بازار استان کرمان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان، با بیان اینکه مواردی از فروش اجباری در برخی مغازهها و فروشگاههای بزرگ داشتیم که حتماً پیگیری و برخورد میشود، اظهار داشت: طرح کالا برگ الکترونیک برای مردم و فروشگاهها شفافسازی شود.
ارسلان میری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه جابهجایی دام در استان اشکال ندارد، اظهار داشت: اما مبدأ و مقصد حتماً باید مشخص باشد، دامپزشکی تایید کند و دام دارای پلاک هویت باشد.
وی با بیان اینکه متاسفانه مردم بابت عدم انجام تکالیف نسبت به دام و عدم اطلاعرسانی دقیق متضرر میشوند، گفت: در این حوزه باید برای مردم شفافسازی شود.
پرویز رئیسی، مدیر تعاون روستایی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه ۳۰۰ تن سیب درختی و ۵۰۰ تن پرتقال میوه شب عید خریداری شده است، اظهار داشت: ۳۰۰ تن سیب درختی در سردخانه نگهداری میشود و از ۵۰۰ تن پرتقال هم، ۱۵۰ تن آن در سردخانه کرمان نگهداری میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۱۱ غرفه در سطح استان برای عرضه میوه شب عید راهاندازی میشود، گفت: ۲۶ غرفه در شهرستان کرمان است که از این تعداد حدود ۱۸ غرفه در شهر برپا میشود.
در این جلسه محمود ایرانمنش معاون خدمات شهری شهردار کرمان نیز با بیان اینکه شهرداری کرمان آمادگی لازم برای راهاندازی غرفه برای عرضه میوه شب عید را دارد، اظهار داشت: قیمت میوه شب عید باید طوری باشد که برای مردم جذابیت داشته باشد.
وی با بیان اینکه مواردی بوده که در سالهای قبل به دلیل قیمت مشابه قیمت بازار استقبالی از سوی مردم نشده است، گفت: تا قبل از نوروز سه نقطه از شهر را در نظر گرفتیم که مرکز عرضه میوه و بازار میوه به صورت دائم راهاندازی شود.
معاون خدمات شهری شهردار کرمان با اشاره به اینکه شهرک مطهری ، شهرک الغدیر و بلوار پزشک سه نقطهای است که بازار میوه در آنها راهاندازی میشود، افزود: بازار کرمان باید ساماندهی شود و مواردی از سد معبر در بازار داریم که باید در جلساتی این موضوع پیگیری و به توافق نظر برسیم.
داریوش ماهری، مدیرکل غله و و خدمات بازرگانی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه ذخیرهسازی کالاهای اساسی در استان انجام شده است، اظهار داشت: هیچ کمبودی از لحاظ وجود کالاهای اساسی در استان کرمان نداریم.
وی باب بیان اینکه سال جاری تاکنون ۵ هزار و ۴۵۵ تن شکر برای تنظیم بازار در سطح استان کرمان توزیع شده است و برای ماه رمضان و عید نوروز هم آمادگی توزیع داریم، گفت: سال گذشته ۱۳ هزار و ۴۰۹ تن برنج تنظیم بازار توزیع شده است و امسال ۶ هزار و ۲۶۱ تن سهمیه استان است که آمادگی توزیع در ایام خاص داریم.
انتهای پیام/۵۱۱/