دستگاه رطوبتسنج برخط در کرمان رونمایی شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، عصر امروز رویداد معرفی یک نمونه سرمایهگذاری در شرکتهای دانش بنیان استان کرمان و رونمایی از دستگاه رطوبتسنج آنلاین با حضور حسنزاده معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمان و سیدمهدی طبیبزاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد. حسین کاظمی رئیس پارک علم و فناوری استان […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، عصر امروز رویداد معرفی یک نمونه سرمایهگذاری در شرکتهای دانش بنیان استان کرمان و رونمایی از دستگاه رطوبتسنج آنلاین با حضور حسنزاده معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمان و سیدمهدی طبیبزاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد.
حسین کاظمی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان در این آیین با بیان اینکه خدا را شاکریم که دستگاههای مربوطه در استان همکاری خوبی با ما داشتند و پیشرفتهای خوبی در حال انجام است، اظهار داشت: یکی از چالشهای استان حجم بزرگ شرکتهای صنعتی و معدنی است که در حوزه اقتصاد دانشبنیان سرمایهگذاری ندارند.
وی با اشاره به اینکه رویدادهای بزرگی برای معرفی محصولات شرکتهای دانشبنیان استان کرمان برگزار شده اما هنوز خروجی لازم را نگرفتیم، گفت: هنوز نتوانستیم از ظرفیت شرکتهای صنعتی و معدنی استان کرمان و مشارکت آنها برای شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم.
بهنام سعیدی معاون آموزش سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان در این آیین با بیان اینکه در استان کرمان حدود ۱۲۶ شرکت دانشبنیان وجود دارد، اظهار داشت: به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در کشور ۱۲ شرکت دانشبنیان است که این آمار در استان کرمان ۳.۷ درصد است.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۲۰ هزار دانشجو در استان کرمان تحصیل میکنند، افزود: قانون جهش دانشبنیان یک ظرفیت برای توسعه شرکتها و تولید محصولات دانشبنیان است و متاسفانه هنوز در استان کرمان نتوانستیم به صورت عملیاتی از این قانون بهره ببریم.
معاون آموزش سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، با بیان اینکه نخستین رویداد آسیبشناسی ماده ۱۱ قانون جهش دانشبنیان کشور در استان کرمان برگزار میشود، گفت: بر اساس آخرین آمار تاکنون ۱۷ شرکت در قالب ۲۵ طرح و حدود ۸۱ میلیارد تومان از تسهیلات این قانون استفاده کردند که باید افزایش پیدا کند.
به گزارش تسنیم دستگاه رطوبتسنج آنلاین در واحدهای گندلهسازی قابل نصب بوده و از خروج ارز در کشور جلوگیری میکند که توسط شرکت دانشبنیان کرمانی به نام مپسام تولید شده است.
انتهای پیام/۵۱۱/.