به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدمحمدرضا سیدحسینی در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: در شهریورماه امسال بیش از ۲ میلیون و ۱۲۲ هزارو ۹۸۵ قطعه جوجهریزی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی انجام شده که نسبت به شهریورماه سال قبل ۲۲ درصد رشد داشته است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدمحمدرضا سیدحسینی در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: در شهریورماه امسال بیش از ۲ میلیون و ۱۲۲ هزارو ۹۸۵ قطعه جوجهریزی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی انجام شده که نسبت به شهریورماه سال قبل ۲۲ درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان میزان جوجهریزی در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان از ابتدای امسال را ۱۰ میلیون و ۱۰۹ هزار قطعه اعلام کرد.
وی افزود: این میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد افزایش دارد.
سیدحسینی اضافه کرد: با این میزان جوجهریزی افزون بر ۱۷ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف میشود. بیش از ۵۰ درصد جوجه ریزی انجام شده به سویه «آرین» تعلق دارد.
انتهای پیام/
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پوپک نگار در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.