«فردخت»؛ بسترساز تمدن نوین اسلامی
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد،سردار حسین زارعکمالی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، در نشست خبری صبح امروز به مناسبت برگزاری جشنواره «فردخت» که با هدف بسترسازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی در سطح استان یزد برگزار میشود، به اهمیت ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی عرصههای مورد نیاز انقلاب اشاره کرد. وی خاطرنشان […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد،سردار حسین زارعکمالی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، در نشست خبری صبح امروز به مناسبت برگزاری جشنواره «فردخت» که با هدف بسترسازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی در سطح استان یزد برگزار میشود، به اهمیت ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی عرصههای مورد نیاز انقلاب اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: سپاه همواره حافظ ارزشهای انقلاب اسلامی بوده و بر اساس فرامین مقام معظم رهبری در عرصههای مختلف حضور دارد.
زارعکمالی با تأکید بر نقش کلیدی زنان در حفظ و تقویت بنیان خانواده، گفت: این امر زمینهساز تحقق تمدن نوین اسلامی است.
وی با الگوبرداری از حضرت فاطمه زهرا(س)، زن ایرانی را نمادی از عزت، استقلال و عفاف در جامعه اسلامی معرفی کرد و افزود: نگاه اسلامی به زن برخلاف دیدگاههای غربی، نگاهی والامقام و عزتبخش است که زنان را در متن رویدادهای مهم تاریخی قرار داده است؛ یکی از بارزترین نمونههای این تأثیرگذاری نقش زنان در دوران هشت سال دفاع مقدس بود.
فرمانده سپاه الغدیر یزد به توطئههای دشمنان در راستای تضعیف بنیان خانوادههای ایرانی اشاره کرد و ادامه داد: یکی از راهکارهای دشمن برای این هدف، ترویج پوششهای نامناسب برای زنان و دختران ایرانی است.
وی جشنواره «فردخت» را اقدامی مؤثر برای مقابله با این هجمه فرهنگی دانست و تصریح کرد: یکی از مهمترین راهبردهای این رویداد فرهنگی، ساماندهی صنعت پوشاک ایران است.
به گفته سردار زارعکمالی، پیوند بین طراحان و تولیدکنندگان پوشاک با هنرمندان و صنعتگران، یکی از اهداف کلیدی این جشنواره است.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد به محورهای اصلی جشنواره فردخت نیز اشاره کرد که شامل فناوری و تکنولوژی، هویت و تمدنسازی، تاریخ و فرهنگ، اقتصاد و بهداشت و سلامت میشود.
وی با بیان اینکه این جشنواره از امروز، ۲۴ مهر، آغاز شده و تا دهم آبان در استان یزد ادامه خواهد داشت، تأکید کرد: بازار پوشاک ایران باید متناسب با فرهنگ اسلامی و ایرانی اصلاح شود؛ زیرا متأسفانه بیش از ۷۰ درصد از مدهای موجود در بازار کنونی با جایگاه و شأن زنان ایرانی همخوانی ندارد و باید با مشارکت همه دستاندرکاران این حوزه تغییر یابد.
انتهای پیام/۷۸۱