مصائب این روزهای شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان/ از سرقت درب تابلوهای برق تا کابلهای آلومینیومی
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد رئیسی در جمع اصحاب رسانه در پاسخ به سوالات خبرنگار تسنیم با اشاره به خسارات وارده به شبکه توزیع برق استان در پی وقوع سرقتها، اظهار داشت: سال گذشته بخش اعظم روشنایی معابر زمینی ما در استان به سرقت رفته و به عبارتی از مجموع حدود ۸۰۰ کیلومتر […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد رئیسی در جمع اصحاب رسانه در پاسخ به سوالات خبرنگار تسنیم با اشاره به خسارات وارده به شبکه توزیع برق استان در پی وقوع سرقتها، اظهار داشت: سال گذشته بخش اعظم روشنایی معابر زمینی ما در استان به سرقت رفته و به عبارتی از مجموع حدود ۸۰۰ کیلومتر سرقت صورت گرفته در استان حدود ۲۰۰ کیلومتر مربوط به روشنایی معابر بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه هر کیلومتر سرقت بالغ بر یک میلیارد تومان خسارت برای ما در پی دارد، افزود: در راستای پیشگیری از سرقتها با تمام توان در حال تبدیل شبکه زمینی به هوایی هستیم اما این اقدام نیازمند بودجه قابل توجهی است.
وی افزود: اخیراً حتی شاهد سرقت درب تابلوهای برق در سطح استان هستیم که در راستای پیشگیری از این موضوع نسبت به طراحی قفلهای خاص و نصب لولا به صورت برعکس از داخل و تمهیدات دیگری اقدام کردهایم اما متاسفانه هیچ یک از این اقدامات به طور کامل بازدارنده نبوده است. در گذشته تنها شاهد سرقت کابلهای مسی بودیم اما هماکنون کابلهای آلومینیومی هم به سرقت میروند و حتی در مواردی شاهد سرقت ۵ رشته هستیم.
رئیسی با اشاره به اینکه بالغ بر ۱۹۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف در زاهدان وجود دارد، گفت: برنامهریزی ما برای تبدیل شبکه زاهدان به کابل خودنگهدار با قوت در حال اجرا است و در حال حاضر تنها ۳۸۰ کیلومتر از این شبکه تبدیل به خونگهدار نشده که برای تبدیل آن نیز برنامهریزی لازم صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پاداشهای در نظر گرفته شده برای مشترکین کممصرف در ایران در سطح دنیا بینظیر است، بیان کرد: طی سال ۱۴۰۱ حدود چهار میلیارد تومان پاداش صرفهجویی برای مجموعه مشترکین برق در استان در نظر گرفته شد که یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به مشترکین خانگی بوده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص شاخص بهرهمندی روستاهای استان از نعمت برق و برنامه شرکت توزیع نیروی برق استان برای برقرسانی به روستاهای فاقد شبکه، اظهار داشت: در حال حاضر ۹۹.۸ درصد روستاهای استان از نعمت برق برخوردارند و به عبارتی تنها روستاهای فاقد مجوز که تعداد انگشت شماری هستند برقرسانی نشدهاند و ۹ روستای دارای مجوز در سطح استان که اخیراً مجوز آنها اخذ شده امسال تا پایان سال برقرسانی خواهند شد.
رئیسی افزود: در مجموع همه روستاهای دارای مجوز استان از شبکه برق بهرهمند هستند اما ما هر سال شاهد اضافه شدن تعداد اندکی به این آمار در پی صدور مجوز از سوی مراجع ذیصلاح هستیم که بلافاصله در همان سال برای برقرسانی اقدام میکنیم و هیچگونه مشکلی در این زمینه در استان وجود ندارد.
“اتاق شیشهای” ابتکار بسیج رسانه سیستان و بلوچستان برای مطالبهگری از مسئولان
به گزارش تسنیم، بسیج رسانه سیستان و بلوچستان در اقدامی مبتکرانه با برگزاری نشستهایی میان مسئولان و اصحاب رسانه تحت عنوان “اتاق شیشهای” مسئولان استان را در قبال مشکلات مردمی به چالش میکشد.
در قالب این نشستها که به تازگی در استان آغاز شده، مسئولان ارشد دستگاههای مختلف در قالب جلساتی که بعضاً چند ساعت به طول میانجامد، به صورت رفت و برگشتی پاسخگوی اصحاب رسانه در خصوص مشکلات مردمی هستند و در نهایت برای حل معضلات پیش رو برنامه زمانبندی ارائه میکنند.
پوریا یاسینی رئیس سازمان بسیج رسانه استان سیستان و بلوچستان در این زمینه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: برنامه اتاق شیشهای که به تازگی در استان کلید خورده و در حال اجرا است، با استقبال خوبی از جانب اصحاب رسانه استان مواجه شده و قرار است از جانب سازمان بسیج رسانه برای اجرا به همه استانهای کشور پیشنهاد شود.
وی افزود: در قالب برنامه اتاق شیشهای پس از برگزاری هر نشست طبق اعلام زمانبدی که از جانب مسئولان برای حل معضلات مطرح شده در جلسه مطرح میشود، پس از موعد مقرر مجدداً با حضور اصحاب رسانه جهت پیگیری نتیجه سراغ مسئولان خواهیم رفت و به عبارتی گزارش پیشرفت وعدهها به صورت ماهیانه رصد میشود تا منتج به نتیجه نهایی شود.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: انسجام اصحاب رسانه استان در راستای حل معضلات مردم از دیگر اولویتهایی بسیج رسانه سیستان و بلوچستان است که در این راستا جلسات متعدد همفکری با خبرنگاران رسانههای مختلف را در دستور کار داریم چرا که زمانی که رسانههای مرجع ما همصدا شوند بدون شک به خروجی بهتری در راستای کمک به تحقق عدالت اجتماعی دست مییابند.
انتهای پیام/