نماینده مردم یزد در مجلس: شهرداریها بدون درآمد پایدار با چالش جدی مواجه میشوند
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح جوکار بعد از ظهر امروز در دیدار شهرداران حوزه انتخابیه یزد، اشکذر و بخش ندوشن با رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با اشاره به اینکه گاهی چنین برداشت میشود که استان و شهر یزد برخوردار و با مشکلات کمی روبهرو است، اظهار داشت: این موضوع دقیقاً به صورت عکس است […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح جوکار بعد از ظهر امروز در دیدار شهرداران حوزه انتخابیه یزد، اشکذر و بخش ندوشن با رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با اشاره به اینکه گاهی چنین برداشت میشود که استان و شهر یزد برخوردار و با مشکلات کمی روبهرو است، اظهار داشت: این موضوع دقیقاً به صورت عکس است و حتی شهر یزد که مرکز استان به حساب میآید مشکلات خاص خودش را دارد.
نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر در شهر یزد ۱۵۰ هزار نفر در حاشیههای شهر و سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند که با مشکلات جدی روبهرو هستند و باید نسبت به رفع این مشکلات برنامهریزی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بحث اتباع در یزد موضوعی است که باید نسبت به ساماندهی آن اقدام کرد، گفت: به همین میزان شهرداریها در ارائه خدمات با مشکل مواجه هستند و شهرداریها نه تنها در یزد، بلکه در بسیاری از شهرهای بزرگ در آینده اگر بخواهند با این وضعیت جلو بروند همه با مشکل جدی و حتی ورشکستگی مواجه میشوند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: توزیع ناعادلانهای که در بحث ارزش افزوده صورت گرفته یکی از موضوعاتی است که گلایههای بسیاری نسبت به آن وجود دارد و در کنار این موضوع درصد بسیار زیادی که سازمان از آنها برداشت میکند و چیزی از آن عاید شهرداریها نمیشود هم نارضایتی به وجود آورده است.
جوکار به امکانات پایین شهرداریها اشاره کرد و گفت: در سیل مردادماه حتی با تأمین پمپ آب با مشکل مواجه بودیم و مجبور به درخواست کمک از استانهای همجوار برای رفع مشکل شدیم، اصلاً خوب نیست و شهرداریها باید حداقل امکانات مورد نیاز را داشته باشند.
نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت بهرهمندی شهرداریها از درآمدهای پایدار تاکید کرد و افزود: قانون درآمد پایدار شهرداریها در مجلس تصویب شد و ۱۴ مورد درآمد پایدار در آن برای شهرداریها در نظر گرفته شد که با وجود کارساز بودن، اما جوابگوی تمام نیاز شهرداریها نیست.
پرداخت بدهیهای دولتی به شهرداریها تسریع شود
امیر شاکری، معاون مالی و اقتصادی شهرداری یزد هم در این دیدار، اظهار داشت: شهرداریهای کشور از طریق سه درگاه کمیسیون شوراهای مجلس شواری اسلامی، دبیرخانه کلانشهرها و سازمان شهرداریها کار خود را دنبال میکنند.
وی بیان کرد: در این زمینه و با توجه به اینکه شهرداریها بیشترین ارتباط را با نهادهای دولتی دارند، درخواست تمام شهرداریهای کشور بر این است که همراهی و تعامل با شهرداریها افزایش یابد.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری یزد شفافسازی در مسائل مالی مرتبط با تعاملات مالی شهرداریها و دهیاریها با دولت را در بهبود شرایط بسیار مؤثر دانست و گفت: در حوزههای مختلف مرتبط با تعامل و ارتباط دولت و شهرداریها از جمله مباحث ترافیکی، کتابخانهها، وصول عوارض و موارد مختلف دیگر انتظار میرود پرداخت بدهیهای دولتی به شهرداریها مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
شاکری خاطرنشان کرد: شهرداریها برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر به شهروندان نیاز به تأمین منابع مالی دارند و به همین دلیل در صورتی که این منابع برای آنها تأمین نشود، با مشکل جدی روبهرو میشوند.
وی گفت: قطعاً افزایش ارتباط و تعامل دوسویه شهرداریها و دولت میتواند زمینه افزایش کمی و کیفی ارائه خدمات و همچنین جلب رضایت بیشتر شهروندان را به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام/۷۸۱/