ورود بیش از ۳ تن شمش طلا به کشور در کمتر از ۷ ماه + نمودار
اکوایران: هفت ماه از مصوبه هیات وزیران مبنی بر بلامانع بودن واردات فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) می گذرد و آخرین دادههای اعلام شده از سوی گمرک نشان میدهد که از زمان ابلاغ این مصوبه تا ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ بیش از ۳ تن شمش طلا به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دلار وارد کشور […]
اکوایران: هفت ماه از مصوبه هیات وزیران مبنی بر بلامانع بودن واردات فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) می گذرد و آخرین دادههای اعلام شده از سوی گمرک نشان میدهد که از زمان ابلاغ این مصوبه تا ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ بیش از ۳ تن شمش طلا به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دلار وارد کشور شده است.
به گزارش اکوایران؛ هیات دولت آذرماه سال گذشته اعطاء تسهیلاتی جهت واردات شمش طلا به کشور را مصوب کرد و براساس این مصوبه تسهیلاتی برای ورود فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) در نظر گرفت و پس از این مصوبه واردات شمش طلا به کشور آغاز شد به طوریکه تا ۲۸ خرداد ماه سال جاری به میزان ۳۲۶۲ کیلوگرم شمش طلا به ارزش ۲۰۲ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار وارد کشور شده است . دادههای اعلام شده از سوی گمرک نشان می دهد روند واردات شمش طلا به کشور در سه ماهه سال جاری سرعت بیشتری به خود گرفته است به نحوی که از ابتدای امسال تا ۲۸ خرداد ماه سال جاری به میزان یک هزار و ۸۷۷ کیلوگرم شمش طلا به ارزش ۱۲۱ میلیون و ۴۴ هزار دلار وارد کشور شد. براساس مصوبه مورخ ۱۲ آذر هیات وزیران ورود فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) به هر میزان و به صورت شمش استاندارد بدون اخذ ثبت سفارش، بلامانع اعلام شد. براساس این مصوبه ورود فلزات گرانبها ( طلا، نقره و پلاتین ) به هر میزان وبه صورت شمش استاندارد بعنوان یکی از انواع سرمایههای خارجی قابل ورود به کشور ،توسط سرمایه گذاران خارجی با ارائه مجوز سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران پس از اظهار (با انتخاب نوع پرداخت پته در خانه ٢٨ اظهارنامه ) به گمرک و بدون ثبت سفارش بلامانع خواهد بود. از سوی دیگر براساس این مصوبه ورود فلزات گرانبها به هر میزان و به صورت شمش استاندارد توسط مسافر پس از اظهار به گمرک و بدون ثبت سفارش بلامانع اعلام شد و براساس آن اعلام شد که گمرکات مسافری باید ضمن صدور قبض انبار اقلام مذکور در زمان ورود مسافر، زمینه دسترسی ناظرین و مدیران گمرکات اجرایی توسط دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی با ایجاد مجوز موردی جهت اظهار کالا در سامانه جامع امور گمرکی اقدام کنند. در یکی دیگر از ضوابط اجرایی ورود و صدور فلزات گرانبها به این نکته اشاره شده که شمش استاندارد فلزات گرانبها باید حداقل عیار ٩٩۵ در هزار و حداقل وزن آن یک کیلوگرم باشد، همچنین تعیین ماهیت کالا و عیار آن توسط آزمایشگاه استاندارد و همچنین توزین دقیق کالا جهت احراز شرایط اعلام شده الزامی شده باشد.