پروژه آبرسانی به ۸۵ روستای رفسنجان به بهرهبرداری رسید
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، طرح تامین آب اضطراری سه شهر رفسنجان، صفائیه، جوادیه فلاح و رفع تنش آبی ۸۵ روستای رفسنجان امروز با حضور معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و مدیرکل دفتر نظارت بر طرحهای آب و فاضلاب، مدیرعامل شرکت آبفا کرمان و جمعی از مسئولان رفسنجان به […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، طرح تامین آب اضطراری سه شهر رفسنجان، صفائیه، جوادیه فلاح و رفع تنش آبی ۸۵ روستای رفسنجان امروز با حضور معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و مدیرکل دفتر نظارت بر طرحهای آب و فاضلاب، مدیرعامل شرکت آبفا کرمان و جمعی از مسئولان رفسنجان به بهرهبرداری رسید.
مجید آقازاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در آیین بهرهبرداری از این طرح، اظهار داشت: با افتتاح این طرح و این پروژه عظیم تنش آبی ۸۵ روستا و مشکل آب سه شهر در رفسنجان رفع میشود.
وی با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، بیان کرد: در فاز اول این طرح ۱۰ هزار روستا با جمعیت ۴ میلیون و ۶۲۰ نفر از نعمت آب شرب برخوردار میشوند.
معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه تا پایان این پروژه و با اجرای این طرح باید ظرف ۳۶ ماه عملیاتی به تعداد ۲۲ هزار روستا آبرسانی شود، گفت: در تلاش هستیم تا پایان برنامه هفتم، روستای بالای ۲۰ خانوار فاقد آب نداشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه کارهای بزرگ و ارزشمندی در این حوزه در کشور، اضافه کرد: کارهای خوبی در کشور انجام شده و در تامین آب شرب شهری و روستایی رتبه اول را داریم و این نشان دهنده کارهای بزرگ نظام اسلامی است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، افزود: در استان کرمان هم در حوزه آب و فاضلاب کارهای خوبی انجام شده و امیدوارم با همین روحیه جهادی کارها تداوم یابد.
علیرضا عبدیان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان نیز در این آیین با اشاره به همکاری و مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در آبرسانی به روستاهای فاقد آب بالای ۲۰ خانوار اظهار داشت: در طرح تامین آب اضطراری رفسنجان ۱۴ حلقه چاه حفر و تجهیز و ۹۴ کیلومتر توسعه شبکه توزیع و ۱۳۴ کیلومتر بازسازی انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان، افزود: برای آبرسانی به این روستاها خرید و اجرای خطوط انتقال آب به طول ۱۹ کیلومتر و خطوط انتقال برق به طول ۱۱ کیلومتر اجرا شد.
وی اعتبار هزینه شده در این طرح را ۱۸ هزار و ۴۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: با بهرهبرداری از این طرح ۵۴ هزار نفر از جمعیت روستایی و ۱۸۰ هزار نفر در بخش شهری از نعمت آب شرب سالم و پایدار بهرهمند شدند.
انتهای پیام/۵۱۱/