پیشرفت پروژههای تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در یزد
علی جم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از پیشرفت چشمگیر پروژههای تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در این استان خبر داد و گفت: تاکنون ۸۱.۲ درصد از شبکههای فشار ضعیف استان یزد به کابل خودنگهدار تبدیل شده است. وی با اشاره به اینکه شهرستان اشکذر با ۱۴ هزار کیلومتر کابل خودنگهدار به عنوان […]
علی جم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از پیشرفت چشمگیر پروژههای تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در این استان خبر داد و گفت: تاکنون ۸۱.۲ درصد از شبکههای فشار ضعیف استان یزد به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان اشکذر با ۱۴ هزار کیلومتر کابل خودنگهدار به عنوان نخستین شهرستان این پروژهها را به پایان رسانده، افزود: از میان هشت هزار و ۴۹۲ کیلومتر شبکههای فشار ضعیف هوایی استان، شش هزار و ۸۹۹ کیلومتر شبکه به کابل خودنگهدار مجهز شده است.
جم ادامه داد: پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در محدوده امور برق یک یزد با ۷۰ کیلومتر، امور برق دو یزد با ۳۰ کیلومتر و شهرستان تفت با ۲۰ کیلومتر، بزرگترین پروژههای تبدیل سیم به کابل استان را تشکیل میدهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد اظهار امیدواری کرد که در صورت تأمین نقدینگی لازم، این پروژهها تا پایان سال به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی تصریح کرد: برای شهرستانهای نیر، بهاباد و امور برق سه، بستههای اجرایی به ترتیب به طول ۳ کیلومتر و هر کدام ۱۰ کیلومتر آماده و منتظر تأمین نقدینگی هستند.
جم با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای تامین برق پایدار به کار بستیم، افزود: بهطور متوسط ماهیانه ۱۵ کیلومتر از شبکههای سیم مسی استان یزد به کابل خودنگهدار تبدیل میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با اشاره به چالشهای موجود، مانند بالا بودن خوردگی خاک و فرسودگی شبکه، این عوامل را از دلایل اصلی افزایش هزینه اجرای این پروژهها دانست.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروژه تعویض سیم به کابل در ۲۳۰ کیلومتر از شبکههای استان در دست اقدام است و برای تکمیل آن به ۳۰۰ میلیارد تومان نقدینگی نیاز است.
این تحولات نشان از تلاشهای مستمر و برنامهریزیهای دقیق شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در بهبود و بهروزرسانی زیرساختهای برقی استان دارد.
انتهای پیام/۷۸۱