پورمحمدی: روز قدس روز اقتدار و اتحاد امت اسلامی است
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه یزد و راهپیمایی روز جهانی قدس با اشاره به اینکه ملت شریف، بزرگوار، غیور، مسئولیت پذیر و هوشمند ایران رسالت تاریخی خودش را بیش از ۴۰ سال با استواری، اقتدار، هوشیاری، دشمن شناسی و زمان شناسی انجام داده […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه یزد و راهپیمایی روز جهانی قدس با اشاره به اینکه ملت شریف، بزرگوار، غیور، مسئولیت پذیر و هوشمند ایران رسالت تاریخی خودش را بیش از ۴۰ سال با استواری، اقتدار، هوشیاری، دشمن شناسی و زمان شناسی انجام داده اظهار داشت: خداوند را از این همه نعمتی که به ما اعطا شده شاکر هستیم.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با آگاهی، درک عمیق تاریخی و مسئولیت الهی این راه پرفروغ را در پیش ملت ایران قرار داد و امروز مردم ما بعد از چهل و اندی سال در این مسیر با استواری و آگاهی در حال حرکت است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی روز قدس را روز اقتدار امت اسلامی دانست و عنوان کرد: این روز روز ذلیل شدن استکبار و صهیونیست است و ملت مسلمان ایران با درک درست و عمیق از زمان و تحولات زمان و راهنماییهایی که امام بزرگوار ما انجام داد پیوسته در این راه گام بر میدارد.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: ما در رابطه با قدس و جنایتهایی که صهیونیستها در بیش از یکصد سال اخیر انجام دادهاند زیاد شنیدهایم اما همچنان نیاز داریم که این موضوع را بیشتر بشناسیم و اطلاعات راجع به آن را بیشتر ببینیم و در ارتباط با آن بدانیم.
وی افزود: تاریخ فلسطین و قدس مرکز تمدن انسانیت و زمین است و حداقل چیزی حدود سه هزار و ۸۰۰ سال قبل و از زمان حضور حضرت ابراهیم(ع) این سرزمین به عنوان مرکز تمدن انسانی و الهی بوده و تاریخ مدون دارد.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: چنین تمدن و زمین مقدسی چنان ارزشی دارد که همه نسبت به آن چشم داشته باشند و مسیحیان و یهودیان تلاش بسیار زیادی کردند که این مکان مقدس را دست بگیرند و از سال ۱۸۷۸ و نزدیک به ۱۴۰ سال قبل عملیات یهودیسازی در این منطقه مقدس آغاز شد و اولین محله و آبادی یهودینشین در آن شکل گرفت.
پورمحمدی با تاکید بر اینکه جوانان ما باید به خوبی نسبت به مطالعه این تاریخ اقدام کنند گفت: در طول سالهای پس از این اقدام جنایتهای بسیار زیادی علیه فلسطینیان صورت گرفت.
وی عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ائتلافی در منطقه شکل گرفت و ایران اسلامی با سابقه تمدن چند هزار ساله که حالا خود را از زیر سلطه خارج کرده و در شرایطی که به عنوان نقطه ثقل و به عنوان جزیره منطقه مطرح بود، منافع استکبار را متوقف کرد.
پورمحمدی یادآور شد: انقلاب اسلامی نقش الهام بخشی و به قول دشمنان ما بدآموزی برای ملتهای جهان داشت و نشان داد که با دست خالی میتوان مقاومت کرد و به سرنوشت خود مسلط شد و پس از آن، زنجیرههای آزادی بخشی و مقاومت در برابر استکبار در خاورمیانه، آسیا، آفریقا و … شکل گرفت.
وی از اهانت به ارض مقدس و ظلم به مسلمین فلسطین به عنوان اهانتی به پیشینه تاریخی و دینی ما یاد کرد و گفت: ظلم در بسیاری از کشورهای دنیا اتفاق افتاده اما برخی موارد حالت نمادین پیدا کرده و اتفاقات فلسطین، نماد بزرگی از ظلم و جنایت در منطقه بود.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی تاکید کرد: یکی از هدفهای بزرگ در منطقه و هدف آرمانخواهانه ما مقابله با جریان سلطه است زیرا یک عده انسان جلاد و خونخوار با پیشینه کثیف به سرزمینی مقدس یورش کردهاند و با شعارهای خاص نظیر از بحر تا نهر و … مدعی شدند که میخواهند منطقه عظیمی را بگیرند.
پورمحمدی با اشاره به اینکه عدهای از جوانان امروز میگویند که چرا وقتی خودمان مشکل داریم برای فلسطین به میدان میآییم، تصریح کرد: ما در قبال فلسطین یک رسالت انسانی و یک رسالت دینی داریم اما بحث امنیتی کشور خودمان نیز مطرح است زیرا صهیونیستها با پشتوانه جهانی و مالی و تجهیزاتی، از داعش خطرناکتر است.
وی با اشاره به پیشینه تشکیل دولت منحوس و غیرقانونی اسرائیل غاصب از سال ۱۹۴۷ عنوان کرد: از آن تاریخ تاکنون، رژیم غاصب صهیونیستی با کمک آمریکا و انگلستان و تمام جریان سلطه و قدرت گام به گام بالا ماند تا همه در برابر آن عاصی و ناتوان شدند زیرا سلطه خود را کاملاً تثبیت کرد اما انقلاب اسلامی این حرکت را متوقف کرد و به این قدرت پوشالی، سیر نزولی داد.
پورمحمدی ادامه داد: نه تنها رژیم صهیونیستی بلکه دیگر مستکبران ۱۴۸ سال است که فلسطین را به عنوان منطقه اصلی و جایگاهی برای قدرت و سلطه انتخاب کردند اما امروز جمهوری اسلامی با قدرت نرم، این بساط را به هم زده و صهیونیستها، امام را نماد این قدرت نرم میدانند و امام با مردم، انسجام ملی، با تولید قدرت ملی انقلاب را پیروز کرد و همین را به فلسطین منتقل کرد.
انتهای پیام/۷۸۱/ن