توصیه آیتالله مدرسی به خبرنگاران/ پرهیز از اتهامزنی با پوشش ظاهری نقد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیتالله سیدمحمدکاظم مدرسی در خطبههای این هفته نماز جمعه بخش مرکزی یزد اظهار داشت: ۱۴ مردادماه سالگرد صدور فرمان مشروطیت یک حادثه استثنایی و تاریخی درسآموز است که همه باید پیوسته نسبت به آن نکتهسنجی و عبرتآموزی داشته باشیم. وی تصریح کرد: در مشروطیت با وجود اینکه یک نهضت […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیتالله سیدمحمدکاظم مدرسی در خطبههای این هفته نماز جمعه بخش مرکزی یزد اظهار داشت: ۱۴ مردادماه سالگرد صدور فرمان مشروطیت یک حادثه استثنایی و تاریخی درسآموز است که همه باید پیوسته نسبت به آن نکتهسنجی و عبرتآموزی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در مشروطیت با وجود اینکه یک نهضت اسلامی بود انحراف پیش آمد و با وجود جلوداری علما، باز هم عواملی باعث شدند این جریان به نتیجه نرسد و به استبداد کبیر و روی کار آمدن رضاخان تبدیل شود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه این جریان نکات قابل توجهی از جمله دشمنشناسی و ردپای نفوذیها، اتحاد و یکپارچگی، لزوم اعتماد به علمای راستین دین و شعائر دینی دارد عنوان کرد: از این رو باید مطالعه تطبیقی میان مشروطه و انقلاب اسلامی شکل بگیرد که مبادا مقولهای از جنس انحراف مشروطه در انقلاب اسلامی نیز رخ بدهد.
مدرسی با اشاره به ۱۷ مردادماه سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار گفت: با گرامیداشت و تبریک این روز از تلاشهای موثر خبرنگاران و فعالان رسانه در عرصههای مختلف قدردانی میکنیم و لزوم حمایت از این قشر اثرگذار و فرهیخته از سوی دولت و نهادهای مربوطه وجود دارد و باید در سرفصل برنامههای مختلف قرار گیرد.
وی تصریح کرد: خبر، تحلیل و نشر مجموعه اطلاعات موثر در جامعه به منزله هوایی است که انسان از آن نفس میکشد و طبعا این هوا باید سالم و پاک باشد و الزاماتی در آن رعایت شود و خبرنگاری هم الزاماتی دارد و مبنتی بر اخلاقیاتی نیز هست که الزامات و خط قرمزهای در این عرصه را قانون مشخص میکند اما اخلاقیات را میتوان در چند پرهیز مورد اشاره قرار داد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد خاطرنشان کرد: پرهیز از عادتهای غلط رسانهای مثل ایجاد سوظن و ایجاد جامعه دو قطبی یا همان نان به نرخ روز خوردن که این یکی از عادات غلط است و فعالان رسانه باید از آن دور بمانند.
مدرسی گفت: مورد دوم پرهیز از نشر اخبار و اطلاعات غلطی که در ذهن جامعه رسوخ پیدا میکند و جامعه را با نفوذ دشمن از این طریق منحرف و دچار تردیدهای اشتباه میسازد.
وی افزود: سوم پرهیز از شایعهسازی و شایعهپراکنی، چهارم پرهیز از کدر کردن فضا به نام و در پوشال شفافیت، پنجم پرهیز از پراکندهسازی ناامیدی و دلزدگی در جامعه، ششم پرهیز از عیبجویی و اتهامزنی با پوشش ظاهری نقد و اصلاح که این موارد تجلی اخلاق در رسانه به حساب میآید.
امام جمعه بخش مرکزی یزد همچنین با بیان اینکه هجدهم مردادماه روز تجلیل از مدافعان و شهدای مدافع حرم باتوجه به جریانی که داعش به وجود آورد را پیشرو داریم گفت: مسئله مدافعان حرم مسئله بسیار مهم و عجیبیست، چرا که عزیزان مدافع حرم و شهدای این عرصه حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کردند.
انتهای پیام/۷۸۱/.