علاقهمندی جمعیت علویان منطقه آناتولی برای سفر به اردبیل
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از میراث فرهنگی استان، فردین عینی در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان اردبیل با اشاره به اهمیت مردمیسازی رویداد اردبیل ۲۰۲۳ اظهار داشت: رویداد اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در دو بخش ملی و بینالمللی برنامهریزی شده است که در بخش ملی مردمیسازی […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از میراث فرهنگی استان، فردین عینی در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان اردبیل با اشاره به اهمیت مردمیسازی رویداد اردبیل ۲۰۲۳ اظهار داشت: رویداد اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در دو بخش ملی و بینالمللی برنامهریزی شده است که در بخش ملی مردمیسازی این رویداد مهمترین مولفه است.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: همکاری صدا و سیمای استان و سایر رسانهها به ویژه در سطح ملی میتواند به مردمی سازی این رویداد کمک موثری کند.
وی تاکید کرد: اقدامات اولیه در جهت تولید محتوای متنوع و استاندارد در دست اقدام است و امیدواریم با انتشار گسترده این محتوا بتوانیم از فرصت پیش آمده در رویداد اردبیل ۲۰۲۳ بهترین بهرهبرداری را داشته باشیم.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل گفت: از بین کشورهای عضو اکو دو کشور جمهوری آذربایجان و ترکیه جز اهداف اصلی گردشگری خارجی اداره کل است که آذربایجان به دلیل اشتراکات فرهنگی، دینی و زبانی و نیز حضور گسترده تبعه آذری با هدف گردشگری فرهنگی و سلامت در استان در مرکز توجه دبیرخانه رویداد اردبیل ۲۰۲۳ قرار دارد.
عینی همچنین به علاقمندی جمعیت ۳۰ میلیونی علویان ترکیه برای سفر به اردبیل اشاره کرد و افزود: سالانه میزبان حجم کثیری از علاقمندان به شیخ صفیالدین اردبیلی هستیم و ظرفیت به وجود آمده در رویداد اردبیل ۲۰۲۳ فرصت مناسبی برای بهرهبرداری مطلوب است.
وی تاکید کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته در نظر داریم در روزهای آتی و تا پایان سال با برگزاری شبهای فرهنگی به معرفی قابلیتهای استان در کشورهای هدف اقدام کنیم و در این راستا همکاری دستگاههای اجرایی به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی و ظرفیتهای این سازمان مورد انتظار است.
حجتالاسلام قاسم جعفرزاده امروز ۵ آذرماه ۱۴۰۱ در دیدار با فردین عینی درمورد اهمیت بهرهبرداری از رویداد اردبیل ۲۰۲۳ گفت: این رویداد فقط یک اتفاق گردشگری نیست و بلکه از اهمیت فرهنگی برخوردار است که باید از آن بهرهبرداری مناسبی شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل افزود: فرهنگ غنی ایران و خاصه استان اردبیل ایجاب میکند تا از فرصت به دست آمده بیشترین بهرهبرداری را داشته باشیم و اهمیت موضوع به حدی است که باید در اولویت برنامههای تمامی دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
او تاکید کرد: تمام تلاش معاندین نظام جمهوری اسلامی به ویژه در خارج از کشور ارائه وجههای نامناسب از نظام اسلامی است و لازم است در این زمینه برای مقابله با ایران هراسی تصویر مناسبی از کشور را در مجامع بینالمللی از طریق رویدادهای این چنینی نشان دهیم.
جعفرزاده با اشاره به علاقمندی قلبی مردم کشورهای اسلامی به ویژه کشورهای منطقه به نظام اسلامی، ادامه داد: جذبه جمهوری اسلامی در خارج از مرزهای کشور به قدری است که مردم آن کشورها خود را جزئی از فرهنگ و تمدن ایران اسلامی میدانند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تاکید بر برگزاری برنامههای فرهنگی در راستای رویداد اردبیل ۲۰۲۳، خاطرنشان کرد: تمام ظرفیتهای سازمان تبلیغات اسلامی آماده همکاری با دبیرخانه ستاد استانی رویداد خواهد بود.
علی ملااحمدی مدیرکل صدا و سیمای اردبیل نیز در این جلسه گفت: بخش تبلیغات و معرفی قابلیتهای گردشگری استان در مقایسه با اهداف معین شده در کمیتههای مختلف رویداد اردبیل ۲۰۲۳ از اهمیت وافری برخوردار است و ظرفیت موجود در صدا و سیمای استان امکان پخش محتواهای مورد نظر تولید شده در بخش ملی و فراملی را دارد.
وی افزود: صدا و سیمای استان آمادگی دارد هم در انتشار محتوای معرفی استان و هم در امر انتشار محتواهای مربوط به آموزش فرهنگ گردشگرپذیری همکاریهای لازم را با اداره کل میراثفرهنگی داشته باشد.
انتهای پیام/۱۴۲/.